Monday, 8 August 2011

Membebel ngan Blogger !

sejak semenjak ni, aku mmg totally fed up ngn belog. ni sume gara-gara bile aku tukar je template dr website laen, bloggers (bajet rmi lak nak view blog aku ni kan...) sume ta dapat nak komen kt blog aku. aku pk mayb coz template website tu yg tak ok. so aku tukar template dr website laen, still the same!! wt* !! aku dh bengang , bape kali template aku tukar, sme gak. last2 aku mengalah pki lah blik template dr blogger pnye. boleh plak org komen. ciss... kau mmg sje nak aku pki template kau je kan, BLOGGER !

Belle Membebel : hey blog, nape kau ni asyik nyusahkan aku haa? ! error lah. ape lah. pastu tukar template ckt je, dh xleh komen plak. tension ah.

Blogger : eh, merungut lebey kau ! kau sdar tak, kau pki blog free je. aku tak charge sesen pon. kau patut bersyukur lah, kemon, kemon.

Belle Membebel : erk ! ye, mmg free. maap2. aku yg tak bersyukur... wuuu.

Blogger : hah, sdar pon kau. so jgn bising lah.

Belle Membebel : eh2. tapi kan, aku ade hak ape. aku sbg user, kau patut kne bg service yg bgus lah utk kemudahan org. okeh. aku tarik balik maap aku td.

Blogger : tak gune kau. aku tak tergugat lah ngn kate2 kau tu coz aku taw rmi org kai blog, dorg takleh idup tanpe blog. blog ni dh mcm diari dorg. besides, rmi yg gne blog utk berbisnes. aku tade, dorang rugi taw ! so, klu error ke ape, dorang nak tak nak kne tunggu lah bg oke.

Belle Membebel : err... kau nih. (betul jugak tu)

 blogger, template kau huduh sgt lah ! aku ta suke. hihi.


p/s: lepas aku ubah setting amende nth, akhirnye... aku berjaye kai template website laen n org leh post komen kt belog aku. weehheee..!

4 comments:

suhada said...

hahahaha kan...i da ckp aritu..kena pakai template blog pnye gakk...takpe..stil cantij

Belle Membebel said...

Suhada : eh, i tak pki template blogger pnye ni. i kai dr website laen pnye, just ubah setting die utk bg org leh commen tu. :)

Bella said...

da boleh comment!!! yeah!

Belle Membebel said...

Bella : itulah, finally... lega sesangat. ho yeh!!