Monday, 1 August 2011

Selamat menjalani kehidupan yang baru, Sahabat !

Baru-baru ni aku berkampung kat uma kwn aku yang sudah selamat membina masjid. hehe. err, act, xlah baru. lame dah. baru nak update , maklum lah. RAJIN sgt kan ! (tp entri pasl bola cpt lak aku update, HAHA) .

kwn lame , yang jarang jmpe. same2 kami blaja kt Unisel dlu kan. dlu mse dok uma sewa kt unisel tu, kete kau lah aku tumpang g class. time kasih byk2 kwn. aku rse terhutang budi byk sgt kt kau . hanye Allah dpt membalas jasa kau. tp syg kau benti lak. huhu. lpas tu lost contact, naseb lah ade fb. dpt jejak kasih . itupun time kau dh slamat bertunang. ta sangke, cpt smpi gak jodoh kau .

kebetulan plak mse wedding kwn aku ni, date sme ngn Perhimpunan Bersih tu haa... bersih lh sgt kan ! nyusahkan org. tp syukur lah, rmi gak yg dtg majlis kwn aku . lauk pon tak membazir. tp aku ksian lah kt majlis org laen, aku bace kt paper kenduri mereka rmi yg tak dtg . cmne nk dtg kalu jln byk tutup, dgn jam lg kan. ish.

okeh, lupekan pasl bersih yg tak bersih tu ! apepun, aku ucapkan Selamat Pengantin Baru kpd Nadia dan Didie. so, aku share lah ckt pic aku berkampung kat uma die selame 3 hari 2 malam. pergh!! dh mcm holiday kot, padahal buat semak je aku ni kt uma org. HAHA ! ade antara pic2 ni yg aku dah edit sendiri. edit bese je, nak hebat2 tak reti lak. byk gak sbnrnye pic yg ade, maklum lah berkampung kan aku kate td. aku share ckt2 ckuplah.

 Sesi Akad Nikah

Semasa dan Selepas akad nikah

Prepare untuk Malam Berinai , okeh. ni pic candid ! See, mate Nadia terjegil .

Malam Berinai

 
Pengantin perempuan sedang bersiap

Makan Beradab

 
 The Wedding Cake

Outdoor

Semoga Bahagia selalu korang. :)


Doaku buat pasangan ini , 
(Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan.)


p/s : i love weddings !! korang doa2 lah aku smoga bertemu jodoh yang baik2 ye. :)

2 comments:

capiq xD said...

amoyyy tomey ;)

Belle Membebel said...

Capiq : tomey lah sgt kan. :D